Academy taber finalen i eSportLigaen Sommercup 2023 til Amager Scorpions

Karlslunde Esport Academy måtte se sig slået i en spændende finale i eSportLigaens Sommercup, hvor de tabte med 2-1 til Amager Scorpions. Finalen, der blev spillet i Counter-Strike: Global Offensive, blev afgjort på tre forskellige maps, hvor begge hold viste imponerende præstationer.

På det første map, Nuke, var det Karlslunde Esport Academy, der tog føringen. De vandt med en score på 16-8 og imponerede med deres teamwork og individuelle præstationer. Den bedste spiller på dette map var Frodefidusen fra Karlslunde Esport Academy med en kill-death ratio (KD) på 2.08 og 25 kills. Desværre havde SM1NKY fra samme hold en svær kamp og endte med en KD på 0.38 og 6 kills.

På Inferno var det Amager Scorpions, der viste deres styrke og tog sejren med en score på 16-12. Schub fra Amager Scorpions var holdets bedste spiller på dette map med 29 kills og en KD på 1.81. S1nister fra Karlslunde Esport Academy gjorde en god indsats og havde 24 kills og en KD på 1.04. SM1NKY havde en svær kamp igen og endte med en KD på 0.46 og 11 kills.

Det tredje og afgørende map blev spillet på Overpass og endte med at gå i overtime, hvor Amager Scorpions trak det længste strå og sikrede sig sejren med 19-17. F0L1 fra Amager Scorpions var holdets bedste spiller på dette map med 34 kills og en KD på 1.42. På Karlslunde Esport Academy var zentex den bedste spiller med 29 kills og en KD på 1.07. SM1NKY havde desværre en hård kamp igen og sluttede med en KD på 0.32 og 9 kills.

Selvom Karlslunde Esport Academy ikke lykkedes med at vinde finalen, viste de en imponerende præstation og leverede spændende kampe. Amager Scorpions kunne dog stå som fortjente vindere af eSportLigaens Sommercup, hvor de demonstrerede deres evner og sammenhold.

Begge hold kan være stolte af deres præstationer og forhåbentlig bruge erfaringerne fra denne finale til at fortsætte deres succes i kommende turneringer. eSportLigaens Sommercup har igen vist, hvor spændende og konkurrencepræget eSport kan være, og fans over hele landet glæder sig allerede til næste sæsons begivenheder.

Total Views: 656Daily Views: 1

DEL INDLÆG MED DIT NETVÆRK

SHARE THIS STORY ANYWHERE