HVILKE SPIL TILBYDER VI?

VÆLG DET SPIL DER PASSER LIGE TIL DIG

Counter-Strike Global Offensive, også kaldet CS:GO, er et af verdens førende online spil, hvor man kan fordybe sig i utroligt realistisk terroristkrigsførelse og gennemføre strategiske missioner sammen med fire andre holdkammerater.

Det er et holdspil, hvor der spilles fem terrorister mod fem counter-terrorister. Terroristerne angriber, og har til opgave enten at eliminere modstanderen eller at plante en bombe. Counter-terroristerne forsvarer, og skal enten eliminere modstanderen, inden bomben plantes, eller desarmere bomben, inden den sprænger.

Fortnite er et af de mest downloadede spil nogensinden og har næsten 250 millioner registrerede brugere. Fortnite er en leg i et virtuelt univers og spillet stiller krav til spillernes kreativitet. Dét er også en af grundene til, at det er sjovt at se på, når andre spiller Fortnite f.eks. på streaming platformen Twitch.

I Fortnite bliver man kastet ud af en bus fra en luftballon og lander på en øde ø sammen med andre spillere. Man kan vælge at spille alene, med en makker eller på hold, med fire spillere. På øen skal man tilintetgøre sine modspillere og det gælder om at være den sidste overlevende. Før man kommer dertil, skal man ud og indsamle sine egne våben og man kan bygge huse, forter og andre ting, der kan bruges i kampen mod modspillerne. Samarbejdet med holdkammeraterne er altafgørende for at få en sejr i hus.

HVAD ER PEGI-RATING?

PEGI står for ”Pan European Game Information” og er et europæisk mærkningssystem til aldersklassifikation af de forskellige computerspil.
Det er med til at oplyse forældre om spillets indhold og synliggøre den anbefalede alder for computerspillet.

Spil indeholder ikke nogen elementer, som vurderes at virke skræmmende eller skadelige på børn. Spil markeret med 3 kan dog sagtens være svære for børn på 3 år. Aldersgrænserne handler altså ikke om sværhedsgrad.

Spil indeholder elementer, som vurderes at virke skræmmende på de yngste. Det kan for eksempel være urealistisk vold mod fantasifigurer, og det kan være skræmmevirkninger på lyd- og billedsiden.

Spil indeholder ofte mere realistiske voldsskildringer, som for eksempel realistisk vold mod fantasifigurer.

Aldersmærkningen kan også gives på grund af “umoralske elementer”, som for eksempel anstødeligt sprog eller undervisning i pengespil.

Spil indeholder ofte stærke skildringer af vold, som for eksempel realistisk vold med menneskelignende figurer.

Aldersmærkningen kan også blive givet på grund af “umoralske elementer”, som for eksempel brug af stoffer, alkohol og tobak.

Spil indeholder ofte meget stærke skildringer af vold eller sex som for eksempel tortur, vold mod forsvarsløse mennesker eller pornografi.