BLIV FRIVILLIG

HJÆLP MED AT GØRE DET MULIGT

Karlslunde Esport er en forening, der tilbyder undervisning i de populære spil CS:GO og Fortnite til børn og unge. Foreningen har en vision om at give de unge spillere de bedste forudsætninger for at blive bedre til spillet, men også lære dem sociale egenskaber, kommunikation og give dem et sundt forhold til gaming. For at opnå denne vision er der behov for frivillige til at hjælpe med forskellige opgaver i foreningen.

Der er flere frivillige udvalg, man kan blive en del af, heriblandt Marketing, SoMe og PR, Streaming & Speaker, Sponsorudvalg, Aktivitetsudvalg, Teknikudvalg og Sportsudvalg.

Marketing, SoMe og PR

Marketing, SoMe og PR teamet har til opgave at skabe skrevet og visuelt indhold til hjemmeside, sociale medier, videoer til hjemmeside og YouTube-kanal samt pressemeddelelser til lokalaviser.

Streaming & Speaker

Streaming & Speaker-udvalget har brug for frivillige, der har lyst til at streame kampe fra Twitch-kanalerne eller kommentere kampene og gøre dem mere “levende” og spændende.

Sponsorudvalget

Sponsorudvalget har ansvaret for at opsøge nye sponsorer og indgå aftaler samt sørge for, at samarbejdet mellem sponsorer og foreningen fungerer optimalt for begge parter. Aktivitetsudvalget hjælper bestyrelsen med at gennemføre aktiviteter, der ligger uden for den normale drift.

Teknikudvalget

Teknikudvalget har ansvaret for foreningens teknik, servere, udstyr og internet fungerer, så der altid er adgang til et velfungerende setup, når medlemmerne har undervisning

Sportsudvalget

Sportsudvalget står for at holde styr på holdene, træningstider, udvælge turneringer samt ansvar for trænerne og hjælpetrænerne.

Som frivillig i Karlslunde Esport vil man få mulighed for at gøre en forskel for de unge spillere og samtidig udvikle ens egne kompetencer inden for de forskellige udvalg. Det er også en fantastisk mulighed for at lære nye mennesker at kende og være en del af et fællesskab, der brænder for esport. Så hvis du har interesse for gaming og ønsker at gøre en forskel, er Karlslunde Esport en fantastisk mulighed for at komme i gang som frivillig.