STREAMING & SPEAKER

VÆR MED TIL AT SKABE DEN INTENSE EPSORT FØLELSE VED LIVE STREAMING

Har du lyst til at streame vores kampe fra vores Twitch-kanaler eller har du lyst til at kommentere kampene og gøre dem mere “levende” og spændende? Hos Karlslunde Esport …

STREAMING AF KAMPE

Har du kendskab til CS:GO og har du lyst til at streame kampe, så har du her en oplagt mulighed for at prøve det af i praksis. Hos Karlslunde Esport ønsker vi at vise kampe fra de forskellige turneringer og LAN-parties, som vi sender live fra vores Twitch-kanaler, på Facebook samt hjemmeside.

Hvis du har lidt tid i overskud og ønsker du at byde ind som frivillig streamer, så tilmeld dig gerne på nedenstående kontaktformular.

OPGAVER

  • Streaming med OBS-program

  • Ændre og tilføje slides til streaming

  • Det er ikke et krav at du kan ovenstående – vi kan sagtens lære dig det…

SPEAKER/CASTER

Har du kendskab til spillet CS:GO og har du lyst til at skabe en spændende oplevelse for dem som kigger med på vores online streaming? Som speaker/caster er det vigtigt, at du har lidt spilforståelse og at du har lyst til at skabe en stemning for dem som kigger med?

Hvis du lidt tid i overskud og ønsker du at byde ind som frivillig speaker/caster, så tilmeld dig gerne på nedenstående kontaktformular.

OPGAVER

  • Speaker af kampe

  • Anstændigt sprogbrug når der speakes

Har du nogle af ovenstående kompetencer og ønsker du at bidrage med frivilligt arbejde, så udfylde gerne denne formular. Vi ser frem til at høre fra dig!

VÆR MED TIL AT SKABE EN FANTASTISK OPLEVELSE VED ONLINE STREAMING

Karlslunde Esport ønsker at give medlemmer og forældre mulighed for at følge kampene live og være med til at skabe en spændende Esport stemning hjemme i stuen.