Karlslunde Esport Academy slutter grundspillet på 1. pladsen i eSportligaen CS2 Efterårsturneringen

I en imponerende præstation har Karlslunde Esport Academy navigeret sig ubesejret gennem grundspillet i eSportligaens Efterårsturnering Niveau B. Holdet har demonstreret en bemærkelsesværdig spilpræstation og en imponerende evne til at håndtere udfordringer på digitale baner.

Holdets sejrstogt begyndte med en overbevisende 2-0 sejr over Servi. På Vertigo konsoliderede Karlslunde deres dominans med en imponerende 13-5 sejr, og Mirage fulgte efter med en endnu mere overbevisende 13-6 sejr.

CS2 Ballerup Esport forsøgte at bremse Karlslundes fremmarch, men det lykkedes ikke. Karlslunde Esport Academy sikrede sig endnu en 2-0 sejr, hvor Overpass endte 11-13 og Ancient blev afsluttet med en 10-13 sejr.

Egedal Esport – Talent 2 blev næste hold, der måtte se sig slået af Karlslunde. Mirage blev en ubestridt domæne for Karlslunde med en overvældende 13-3 sejr, og Overpass fulgte trop med en tættere 11-13 sejr.

Gator Gaming Beta og Gylling eSport Young Knights forsøgte også kræfter mod Karlslunde, men begge kampe endte 2-0 til Karlslunde Esport Academy. Gator Gaming Beta fik nulstillet på Mirage med en imponerende 0-13 sejr, og Anubis fulgte med endnu en overvældende 0-13 sejr. Gylling eSport Young Knights kæmpede tappert på Vertigo og Ancient, men Karlslunde trak sig sejrrigt ud med 10-13 og 11-13 sejre.

Karlslunde Esport Academy har nu et solidt fundament, når de går videre til de næste faser af eSportligaens Efterårsturnering. Holdets præstationer har sat dem i en stærk position, og forventningerne til deres fortsatte succes er høje.

Første pladsen i grundspillet betyder at Karlslunde Esport Academy skal møde Gylling eSport Young Knights i semi-finalen d. 9. december og ligger i en rigtig god position til at gå hele vejen i finalen.

DEL INDLÆG MED DIT NETVÆRK

SHARE THIS STORY ANYWHERE