Karlslunde Esport Spirit taber semi-finale til EST YOUNGSTERS

Karlslunde Esport Spirit Oplever Nederlag i eSportligaens Efterårsturnering Semi-finale

I en intens kamp ved eSportligaens efterårsturnering niveau C måtte Karlslunde Esport Spirit se sig besejret af EST YOUNGSTERS med 2-1 i en semi-finale, der var præget af tekniske udfordringer.

Efter veto-processen opstod der uheldigvis problemer i systemet, hvilket resulterede i en fejlagtig rækkefølge af maps. Trods denne udfordring formåede holdene at afvikle kampene, der resulterede i følgende resultat:

  • Map1: Overpass Karlslunde Esport Spirit vandt med 13-11 efter en imponerende præstation, hvor holdet viste stor kontrol over modstanderen.
  • Map2: Vertigo EST YOUNGSTERS tog sejren med 13-11 i en tæt kamp, hvor Karlslunde Esport Spirit ikke kunne genfinde formen efter deres sejr på Overpass.
  • Map3: Mirage EST YOUNGSTERS sikrede sig sejren med 13-10, selvom Karlslunde Esport Spirit startede stærkt. Det var tydeligt, at drengene var trætte efter allerede at have spillet to lange maps.

Vi ser frem til at forbedre præstation i den kommende Forårsturnering, der begynder allerede i januar. Trods nederlaget ser Karlslunde Esport Spirit frem til nye udfordringer og muligheden for at vise deres styrke i fremtidige kampe.

Holdet i efterårsturnering bestod af disse meget talentfulde spillere.

L1on (Secondary IGL)
– Årgrang 2012

sabsy (IGL)
– Årgang 2012

Wacky
– Årgang 2012

danidino
– Årgang 2014

Gaggamel
– Årgang 2012

DEL INDLÆG MED DIT NETVÆRK

SHARE THIS STORY ANYWHERE