• Dato: 10.01.2023

KARLSLUNDE INDGÅR I COPENHAGEN FLAMES ALLIANCEN

KARLSLUNDE INDGÅR I COPENHAGEN FLAMES ALLIANCEN

LÆS HELE PRESSEMEDDELELSEN HERUNDER.

Karslunde Esport bliver ny venskabsklub med Copenhagen Flames!

Det glæder os at annoncere Karlslunde Esport som ny venskabsklub. Vi skal styrke foreningens tilbud til deres medlemmer og ikke mindst deres talentudvikling og vi ser frem til et godt samarbejde.

"Karlslunde Esport ønsker at indgå i et samarbejde som venskabsklub med Copenhagen Flames, fordi vi mener det kan være med til at udvikle vores forening og forhåbentlig bidrage til et nyt og spændende niveau i spillet Counter-Strike. Endvidere forventer vi gennem samarbejdet at få flere muligheder for at udvikle vores trænere og spillere, idet de vil kunne deltage på bootcamps og kurser med kvalificeret undervisning. Et samarbejde skal selvfølgelig også være med til at understøtte den store talentmasse, som vi ved vi har i vores forening.

Samarbejdet mellem Karlslunde Esport og Copenhagen Flames skal være med til at inspirere, skabe nye ideer samt være med til at understøtte det enorme frivillige engagement, der ligger i vores forening. Vi ønsker at bruge samarbejdet til at medvirke på flere LAN-events samt spille træningskampe mod hold fra Copenhagen Flames og de øvrige venskabsklubber. Sidst men ikke mindst skal samarbejdet også bruges til at forbedre og udvide vores egen CS:GO turnering – Karlslunde Esport Xtreme Masters – KEXM."

Jes Mølbak
Formand, Karslunde Esport

"Jeg er meget glad for at Karlslunde Esport har valgt at indgå som venskabsklub i Copenhagen Flames Alliancen. Deres meget engagerede ledelse overbeviste mig om, at vi i fællesskab kan løfte hinanden og at vi kan være med til styrke deres tilbud til deres medlemmer. Vi har til hensigt at styrke bredden i Danmark og skabe de bedste mulige forudsætninger for CS:GO talentudviklingen herhjemme og med Karlslunde Esport ombord står vi nu endnu stærkere. "

Steffen Thomsen
Direktør, Copenhagen Flames

DEL INDLÆG MED DIT NETVÆRK

SHARE THIS STORY ANYWHERE