• Dato: 27.05.2023

Karlslunde Esport Main Slutter Som 3’er i eSportligaens Mesterskabsgruppen

Karlslunde Esport Main slutter som 3'er trods kaotisk ankomst til Gamebox

Karlslunde Esport Main overkom en udfordrende start ved DGI's Gamebox 2023 i Herning, hvor de trods trafikkaos på vejen opnåede en tredjeplads i eSportLigaens Mesterskabsgruppe.
Holdet stod over for intense kampe og leverede spændende præstationer trods de uheldige omstændigheder.

I deres første kamp mødte Karlslunde Esport Main Esport Brande Main på Vertigo. Selvom de oplevede et nederlag på 16-9, viste holdet stor modstandskraft og imponerede med deres evner.

I den næste kamp stod de over for Esport Harte på Overpass, hvor de igen oplevede et 16-9 nederlag. Trods resultatet fortsatte Karlslunde Esport Main med at kæmpe og demonstrerede deres taktiske dygtighed på banen.

Holdets vilje og dedikation bar frugt, da de afsluttede deres mesterskabsgruppe med en overbevisende sejr over Kolding Esport Eagles på Inferno med en score på 16-6. Denne sejr bekræftede deres evne til at levere imponerende præstationer og bevise deres værd i konkurrencen.

Karlslunde Esport Main har vist, at de kan klare sig trods udfordringer og modgang. De har demonstreret deres evner på trods af den kaotiske ankomst til Gamebox.

Vi ønsker Karlslunde Esport Main stort tillykke med deres præstationer ved eSportLigaens Mesterskabsgruppe og ser frem til at se dem vokse og dominere i fremtidige kampe.

DEL INDLÆG MED DIT NETVÆRK

SHARE THIS STORY ANYWHERE