Ketchup vinder eSportligaens Sommercup 2023

Karlslunde Esport Ketchup formåede at imponere alle og tage vinderpokalen med hjem i eSportligaens sommercup i Fortnite. Holdet viste deres talent og samarbejdsevner, da de sejrede i B-slutspillet. En fantastisk præstation, der blev fejret med jubel og begejstring.

Men succesen stoppede ikke der for Karlslunde Esport Kammerjunkerne, sikrede sig en flot tredjeplads og medaljer i B-slutspillet. Det var et bevis på deres dedikation og hårde arbejde under turneringen.

Det skal også nævnes, at vi havde hele fem hold med i turneringen. To af holdene kvalificerede sig til A-slutspillet, mens de resterende tre fortsatte i B-slutspillet. Dette viser den imponerende dybde og talent i Karlslunde Esport Fortnite.

Selvom der var nogle indledende misforståelser om nye våbenrestriktioner i spillet, formåede alle spillerne at holde humøret højt og fokusere på deres spil. De leverede mange spændende kampe og skabte en super hyggelig dag sammen.

Karlslunde Esport Ketchup har nu bevist deres værd som en stærk og konkurrencedygtig Fortnite-hold.

Et stort tillykke til Karlslunde Esport Ketchup og alle deres spillere for deres formidable præstation!

Tusind tak til TD-K i Lille Skensved som åbnede deres virksomheds lokaler for os – da Karlslunde Hallen var sommerferie-lukket. Det var super dejlige rammer til en sommercup i LAN-stil.

Total Views: 662Daily Views: 1

DEL INDLÆG MED DIT NETVÆRK

SHARE THIS STORY ANYWHERE