• Dato: 06.06.2022

KARLSLUNDE ESPORT XTREME MASTERS 2022

KARLSLUNDE ESPORT XTREME MASTERS 2022

Lørdag den 28. maj 2022 vendte den prestigefyldte KEXM turnering tilbage i Karlslunde Hallerne. Der var tilmeldt 8 hold, hvilket var en stigning i forhold til 2021. Et hold meldte desværre afbud kort inden turneringsstart. Derfor blev det 7 hold, som skulle dyste om æren, flotte medaljer og den store pokal.

Karlslunde Esport Xtreme Masters 2022 blev igen en stor succes 🥳💪🏼 KEXM 2022 leverede på alle fronter med stemning, fællesskab og flot Counter-Strike spil.

Semifinalerne bestod af Jyllinge Esport 2, Team Guardians for Holbæk Esport, AmarDennon fra Amager Esport samt Karlslunde Esport SpeTo. Her var det Jyllinge Esport 2 og Team Guardians, som sikrede sig finalepladserne. Medaljekampene blev spillet som BO3.

I finalen skulle alle 3 maps i brug for at finde en vinder 😳. Der var muligheder til begge hold, men det blev Holbæk Esport med Team Guardians, som sikrede sig finalesejren og retten til at kalde sig KEXM 2022 mester.

1. Plads Holbæk Esport - Team Guardians
2. Plads Jyllinge Esport 2
3. Plads Amager Esport - AmarDennon
4. Plads Karlslunde Esport SpeTo
5. Plads Jyllinge Esport 1
6. Plads Karlslunde Esport Spirit
7. Plads Holbæk Esport - NOVAS

MVP gik til Team Guardians med spilleren "No1se".

Igen en utrolig vellykket turnering med alt, hvad der høre til. Alt kørte efter planen og foreningen Karlslunde Esport fik meget god feedback af de deltagende hold.

Vi vil helt sikkert vende tilbage igen i 2023.

DEL INDLÆG MED DIT NETVÆRK

SHARE THIS STORY ANYWHERE