AKTIVITETSUDVALG

VI HAR ALTID BRUG FOR EKSTRA HÆNDER

Aktivitetsudvalget har til opgave at hjælpe bestyrelsen med at gennemføre aktiviteter der ligger udenfor den normale drift. Det er typisk i form af klargøring og oprydning efter aktiviteter, men kan også være som støtte under selve gennemførslen af aktiviteten – f.eks. grille, bage kage, handle ind eller noget i den stil. Jeres deltagelse er helt frivillig og i vil modtage en mail, når vi har opgaver som du kan være med til at løse. Hvis du kan hjælpe er det fint, hvis du ikke har mulighed er det også fint. Hellere flere der yder lidt end få der yder for meget – det er vores motto i foreningen.

PLANLÆGNING

Er du god til at planlægge og har du lyst til at være med til at arrangere vores LAN-parties, bootcamps og events? Har du lyst til at skabe rammerne for vores aktiviteter og derved glæde en masse børn og unge, så meld dig som frivillig hjælper til aktivitetsuvalget hos Karlslunde Esport.

Har du nogle af nedenstående kompetencer, som du ønsker at byde ind med, så tilmeld dig gerne på nedenstående kontaktformular.

OPGAVER

  • LAN-parties

  • Bootcamps

  • Events

  • Sociale aktiviteter for medlemmer

HJÆLPER

Har du skruet hænderne rigtigt på, har du mod på at tage fat og slæbe lidt, har du lyst til at stå for aktiviteter til LAN-parties eller vil du hjælpe til med at servere mad og drikkevarer til deltagerne? Så tilmeld dig straks aktivitetsudvalget og gør en forskel i foreningslivet.

Har du nogle af nedenstående kompetencer, som du ønsker at byde ind med, så tilmeld dig gerne på nedenstående kontaktformular.

OPGAVER

  • Opbygning og nedtagning af setup til LAN-parties, bootcamps og events

  • Hjælper til aktiviteter i forbindelse med LAN-parties

  • Servering af mad og drikkevarer under arrangementerne

Har du nogle af ovenstående kompetencer og ønsker du at bidrage med frivilligt arbejde, så udfylde gerne denne formular. Vi ser frem til at høre fra dig!

VÆR MED TIL AT SKABE DET VISUELLE UDTRYK OG KOMMUNIKATION

Karlslunde Esport har til opgave at skabe et visuelt udtryk og god kommunikation på vores WordPress hjemmeside, Facebook, Instagram og offline medier. Har du lyst til at hjælpe vores forening som frivillig, så tilmeld dig allerede i dag.