TEKNIKUDVALG

VI TAGER HÅND OM FORENINGENS TEKNIK OG UDSTYR

Teknikudvalget har ansvaret for foreningens teknik, servere, udstyr og internet fungerer, s der altid er adgang til et velfungerende setup, nr medlemmerne har undervisning. Derudover hnder det, at et medlem eller en forldre har brug for lidt teknisk support – isr nr undervisningen foregr online hjemmefra.

TEKNIK & UDSTYR

Er du vild med teknik, kabler, servere, computere, udstyr og internet? Hos Karlslunde Esport går vi meget op i, at både teknik og udstyr er up-to-date, så vores medlemmer og trænere altid har det bedste udgangspunkt, når de kommer til undervisning.

Har du lidt tid i overskud og ønsker du at byde ind som frivillig i teknikudvalget, så tilmeld dig gerne på nedenstående kontaktformular.

OPGAVER

  • Vedligeholdelse og opdatering af servere

  • Vedligeholdelse og opdatering af computere og andet udstyr

  • Kabler og internet

TEKNISK SUPPORT

Kan du yde support til vores medlemmer, når teknikken “driller”? Af og til kan der opstå problemer med at komme på Discord, lydproblemer med et headset eller noget helt andet. Det kan også være der kunne være brug for din hjælp, når vi afholder events, LAN-parties eller når vi streamer fra turneringerne.

Har du nogle af nedenstående kompetencer, som du ønsker at byde ind med, så tilmeld dig gerne på nedenstående kontaktformular.

OPGAVER

  • Teknisk support til medlemmerne

  • Teknisk support til klublokalet

  • Teknisk support til events og LAN-parties

  • Teknisk support ved streaming

Har du nogle af ovenstående kompetencer og ønsker du at bidrage med frivilligt arbejde, så udfylde gerne denne formular. Vi ser frem til at høre fra dig!

VÆR MED TIL AT SKABE DET VISUELLE UDTRYK OG KOMMUNIKATION

Karlslunde Esport har til opgave at skabe et visuelt udtryk og god kommunikation på vores WordPress hjemmeside, Facebook, Instagram og offline medier. Har du lyst til at hjælpe vores forening som frivillig, så tilmeld dig allerede i dag.