SPONSORUDVALG

VÆR MED TIL AT SKAFFE SPONSORER OG TILSKUD TIL NYE INITIATIVER

Sponsorudvalget har ansvaret for foreningens sponsorarbejde. Det drejer sig om at opsøge nye sponsorer og indgå aftaler samt at sørge for, at samarbejdet mellem sponsorer og vores forening fungerer optimalt for begge parter. Derudover har sponsorudvalget ansvar for vores klubkollektion fra Craft i samarbejde med Sportigan København samt andet merchandise til vores medlemmer.

SPONSORATER

Karlslunde Esport ønsker at fremme interessen for esport og samtidig være med til at skabe et godt esportmiljø for både medlemmer og trænerteamet. Derfor er det væsentligt, at klubben får sponsorindtægter og fondsmidler, så vi kan give vores medlemmer de bedste betingelser.

Har du nogle af nedenstående kompetencer, som du ønsker at byde ind med, så tilmeld dig gerne på nedenstående kontaktformular.

OPGAVER

  • Opsøge nye sponsorer og indgå aftaler

  • Pleje af eksisterende sponsorer

  • Søge tilskud fra fonde

  • Søge sponsorer og tilskud til turneringer og events

  • Sponsorater til nyt udstyr eller andre forenings initiativer

KLUBKOLLEKTION & MERCHANDISE

Er du godt til at forhandle aftaler og indhente gode priser, så kunne sponsorudvalget godt bruge din hjælp. Vi ønsker at kunne tilbyde vores medlemmer nogle gode priser på både klubkollektion og merchandise samt på fremtidige medaljer eller pokaler til interne turneringer.

Har du nogle af nedenstående kompetencer, som du ønsker at byde ind med, så tilmeld dig gerne på nedenstående kontaktformular.

OPGAVER

  • Forhandling af klubaftaler med samarbejdspartnere

  • Kontakt til Sportigan København i forbindelse med ordrer og bestillinger til Karlslunde Esport

  • Indhentning af tilbud samt bestilling af merchandise, medaljer, pokaler m.m.

Har du nogle af ovenstående kompetencer og ønsker du at bidrage med frivilligt arbejde, så udfylde gerne denne formular. Vi ser frem til at høre fra dig!

VÆR MED TIL AT SKABE DET VISUELLE UDTRYK OG KOMMUNIKATION

Karlslunde Esport har til opgave at skabe et visuelt udtryk og god kommunikation på vores WordPress hjemmeside, Facebook, Instagram og offline medier. Har du lyst til at hjælpe vores forening som frivillig, så tilmeld dig allerede i dag.